Asiatisk svampgryta
Ingredienser 1 portion:


- 80 gram sojastrimlor
- 4 msk kokosmjölk
- Blandat svamp, ungefär två nävar. Jag använde portabello, shi-take och champinjon.
- En halv påse flytande teriyakikrydda, finns på de flesta butiker.
- En halv tesked grön currypaste
- 1 tsk salt, lite soja.
- 75 gram risnudlar som tillbehör
Det är inte svårare än att steka svampen, när den stekt några minuter lägger du i sojastrimlorna.
När det stekt ytterligare några minuter kan du ha i teriyakikryddan, sen kokosmjölken, currypasten, salt och soja.
Låt puttra en liten stund, släng i en skvätt vatten om du vill ha den lite tunnare.
När det stekt ytterligare några minuter kan du ha i teriyakikryddan, sen kokosmjölken, currypasten, salt och soja.
Låt puttra en liten stund, släng i en skvätt vatten om du vill ha den lite tunnare.
Koka risnudlar och servera till.
Lycka till!
Lycka till!


Kommentarer
Postat av: cicci
ser riktigt gott ut!
Trackback