Asiatisk svampgryta

Ingredienser 1 portion:
  • 80 gram sojastrimlor
  • 4 msk kokosmjölk
  • Blandat svamp, ungefär två nävar. Jag använde portabello, shi-take och champinjon.
  • En halv påse flytande teriyakikrydda, finns på de flesta butiker.
  • En halv tesked grön currypaste
  • 1 tsk salt, lite soja.
  • 75 gram risnudlar som tillbehör
Det är inte svårare än att steka svampen, när den stekt några minuter lägger du i sojastrimlorna.
När det stekt ytterligare några minuter kan du ha i teriyakikryddan, sen kokosmjölken, currypasten, salt och soja.
Låt puttra en liten stund, släng i en skvätt vatten om du vill ha den lite tunnare.
Koka risnudlar och servera till.
Lycka till!

svampppp

gryta

Kommentarer
Postat av: cicci

ser riktigt gott ut!

2011-02-14 @ 02:20:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0