Thaicurrysoppa

Hej!
Långt uppehåll nu men nu är jag igång igen.
Kommer troligen bli 1-2 recept i veckan framöver.
Igår så gjorde jag en thaicurry utifrån Tastelines recept men valde bort limeblad och valde röd currypasta istället för grön och tog en hel chilifrukt istället för en halv.
Jag missuppfattade detta recept och trodde det var en soppa och åt det som en soppa. Det var nog mer en gryta egentligen men ta i en och en halv burk kokosmjölk så gör den sig otroligt bra som soppa!
Vill ni servera med ris eller nudlar så gör på en burk kokosmjölk.

Ingredienser:

300 gram quorn eller andra vegetariska "bitar"
225 gram bambuskott
1,5 burk kokosmjölk
1 msk röd currypasta
1,5 tsk socker
1 dl basilika
1 st chilifrukt
salt


1. Koka upp kokosmjölken och currypastan. Lägg i quornbitarna och bambuskotten. Sjud någon minut.

fjdf
jnj

2. Tillsätt strösocker och strimlad chili.

3. Drag grytan från värmen och blanda i basilikabladen.


nnen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0